Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-09@03:58:22 GMT

قصد پاریس برای تولید برق عراق

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۳۰۰۳

ساعت 24- عراق، پس از دیدار هفته پیش با رئیس‌جمهور فرانسه وعده رفع مشکل 17 ساله برق کشورش با تکیه بر حمایت‌های پاریس در ایجاد یک نیروگاه هسته‌ای را داد؛ امری که با توجه به پیشینه واگذاری شرکت آلستوم فرانسه به آمریکا عملی نیست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق در سفر روز چهارشنبه (۲ سپتامبر ۲۰۲۰)، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به بغداد طی یک کنفرانس خبری مشترک از پروژه آتی عراق در زمینه انرژی هسته ای با اهداف صلح آمیز با نظارت سازمان بین المللی انرژی اتمی و سازمان انرژی اتمی فرانسه، خبر داد و گفت که بغداد در راستای پروژه مشترک انرژی هسته‌ای برای تولید برق و پروژه‌های صلح آمیز تحت نظارت سازمان بین المللی انرژی اتمی و سازمان انرژی اتمی فرانسه حرکت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری عراقی «المعلومه» در یادداشتی به قلم «سیف الدین ناصر» با تیتر «الکاظمی بار دیگر بر درِ اشتباهی می‌کوبد» نوشت: الکاظمی از ماکرون استقبال کرد و با برگزاری مراسم اضافه‌ای که می‌خواست در مقابل مهمانش، هنر خود را به نمایش گذارد، وقت را هدر داد. پس از این نشست به ما درباره نتایج این دیدار گفته شد که الکاظمی و ماکرون درباره شیوه‌های همکاری میان دو کشور و کمک در احداث یک نیروگاه هسته‌ای [برای تولید برق] گفت‌وگو کردند و این امر به بحران برق عراق پایان می‌دهد! آنها که بر طبل می‌کوبند و کارشان در بوق و کرنا کردن امور است، خوشحال شدند و تشویق‌کنندگان در تشکر و مدیحه سرایی از بانی این رنسانس و حلال مشکلات شتاب کردند.

وی ادامه داد: اما نخست‌وزیر عزیز، آیا می‌دانی که شرکت احداث نیروگاه‌های هسته‌ای فرانسوی به شرکت آمریکایی «جنرال الکتریک» واگذار شده که در واشنگتن با آن قرارداد بستی!؟ یک دقیقه به من اجازه بده تا به اختصار داستان را برایت حکایت کنم.

نگارنده در ادامه توضیح مختصری درباره نحوه واگذاری شرکت مهم آلستوم فرانسه به آمریکا ارائه می‌دهد و می‌نویسد: «شرکت بزرگ فرانسوی آلستوم (تأسیس ۱۹۲۸)، شرکتی است که به فرانسه پس از جنگ جهانی اول با ریل‌های راه‌آهن، لوکوموتیوهای سریع‌السیر و نیروگاه‌های تولید انرژی نجات داد و مایه افتخار و تقدیر [ژنرال] دوگل و تمام ملت فرانسه بود. آلستوم شرکتی است که صنایع آن در بیش از صد کشور توزیع شده و توربین‌های بزرگ آن ۲۵ درصد کل توربین‌های موجود در جهان را تشکیل می‌دهد.

در پایان این یادداشت به کنایه به الکاظمی گفته می‌شود که دست از کارهای نمایشی بردارد و دیگر بر روی دیوار کسی که مشکلی از عراق حل نمی‌کند، ننویسد و به توسل به ارباب اصلی آن یعنی آمریکا پایبند بماند.«جناب نخست‌وزیر! ترامپ به تو گفت که راه‌حل برق، نفت و گاز شما نزد من است پس چرا خودت را به زحمت می‌اندازی و ما را با جهل و کم دانشی خود به سختی می‌اندازی و در را اشتباهی می زنی؟ با بزرگتر بمان زیرا رشته‌ها در دست اوست!»

منبع: ساعت24

کلیدواژه: انرژی اتمی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۳۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • مشعل بازی های المپیک وارد فرانسه شد
  • مسکو: نیروهای فرانسوی را هدف قرار می‌دهیم
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • مداخله دوباره مکرون در انتقال امباپه به مادرید
  • ضعف فرانسه در تامین امنیت هوایی المپیک پاریس
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی