Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خانه ملت، علیم یارمحمدی عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس  با اشاره به روند توسعه صنعت بانکرینگ در بنادر کشور، گفت: متأسفانه با وجود تأکید برنامه های پنجساله پنجم و ششم توسعه کل کشور برای تقویت و توسعه صنعت بانکرینگ و فروش مستقیم سوخت به کشتی های خارجی، اما متأسفانه قدم های کوچکی در این عرصه برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم کوچک ایران از درآمدهای فروش سوخت به کشتی ها

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس آمارها ارزش منطقه ای صنعت بانکرینگ حدود 10 میلیارد دلار است که متأسفانه به علت تعلل در این حوزه، ایران سهم کوچکی از این بازار دارد، این در حالی است که توسعه این بخش درآمدهای بسیاری را برای کشور کسب خواهد کرد.

پیشرفت های چشمگیر قطر و امارات در حوزه صنعت بانکرینگ

وی گفت: در شرایط کنونی کشورهایی مانند قطر و امارات به پیشرفت های چشمگیری در حوزه صنعت بانکرینگ رسیده اند و عملا این بازار در اختیار این کشورها است، اما به نظر می رسد که ما می توانیم از ظرفیت جغرافیایی و استراتژیک بندر اقیانوسی چابهار برای رقابت با این کشورها در این بخش استفاده کنیم.

عده ای در مسیر توسعه صنعت بانکرینگ سنگ اندازی می کنند

یارمحمدی ادامه داد: البته متأسفانه عده ای در مسیر توسعه صنعت بانکرینگ سنگ اندازی می کنند و یکی از دلایل عقب ماندگی این صنعت در کشور اقدام برخی افراد و گروه ها در این حوزه است.

وی گفت: به نظر من توسعه و تحول در صنعت بانکرینگ یک راه کار دارد و آن هم جذب سرمایه های بخش خصوصی به این بخش است، قطعا با اعتبارات و بودجه های دولتی نمی توان با کشورهای منطقه ای رقابت کرد زیرا آن ها چندین پله در این عرصه از ما جلوتر هستند، اما جذب و تزریق اعتبارات و سرمایه های بخش خصوصی می تواند صنعت بانکرینگ کشور را متحول کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: ایران حدود 600 کیلومتر مرز ساحلی با خلیج فارس دارد که اگر ما تنها از یک سوم این پتانسیل استفاده کنیم، قطعا از فروش نفت خام بی نیاز خواهیم شد و این به معنای دور زدن تمام تحریم ها خواهد بود، از طرف دیگر سوخت مرغوب، امنیت دریا و ساحل و بنادر مجهز برای پهلوگیری کشتی ها بخشی از مزیت های سواحل ایراان محسوب می شود که می توان از این ظرفیت برای توسعه صنعت بانکرینگ استفاده کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت صادرات کمیسیون عمران مجلس صنعت بانکرینگ صنعت سوخت رسانی توسعه صنعت بانکرینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینس، آژانس فضایی هند در سال‌های اخیر بسیار موفق بوده و اعتبار این کشور را در صحنه جهانی افزایش داده است. اگرچه هند دیر به صحنه عملیات‌های اجرایی فضایی پیوست، اما آژانس فضایی این کشور برای دهه‌ها به آرامی و پیوسته در حال رشد بوده و همسو با فعالان این صنعت پیش رفته است. 

رئیس سازمان فضایی هند می‌گوید: «آنچه اکنون می‌بینید محصول چهار دهه سرمایه‌گذاری جدی در این برنامه است که بسیاری از مردم آن را به‌عنوان برنامه‌ای نامناسب و غیر ضروری برای یک کشور در حال توسعه می‌دانستند و رد می‌کردند، اما معلوم شد که در تمام مدت تصمیم هوشمندانه‌ای بوده است» و منجر به این موضوع شد، کشوری که در گذشته معمولا به عنوان یک کشور در حال توسعه شناخته می‌شد در دهه‌های گذشته توانست در حوزه فضا فعالیت‌های بسیار موفقی انجام دهد و یکی از فعالان اصلی این صنعت به شمار آید.

یکی از عواملی که حضور هند در فضا را تقویت کرده است، تلاش‌های طولانی مدت این کشور برای توسعه و بهبود فناوری‌های نوین است. برنامه فضایی هند از سال ۱۹۶۹ شروع شد و از آن زمان تاکنون، هند توانسته است بهبود‌های چشمگیری در زمینه‌های مختلف مانند ساخت ماهواره، پرتاب موشک‌ها و سایر فعالیت‌های فضایی داشته باشد.

توانایی‌های هند در توسعه و پرتاب موشک و ماهواره به این کشور این امکان را داده که خدمات جهانی دقیق‌تر و قابل اعتماد تری را در زمینه مدیریت آب، کشاورزی، حفاظت زیست‌محیطی و مدیریت بلا‌های طبیعی ارائه دهد.

در نتیجه، هند به دلیل پتانسیل بالای فضایی خود، به یکی از اعضای مهم سازمان‌های بین المللی تبدیل شده و توانسته است با فعالیت‌های ثمربخش به پیشرفت خود در این عرصه مهر تایید بزند.

می‌توان گفت که هند با تلاش‌های مستمر و پیگیری اهداف بلند مدت، به یکی از قدرت‌های برجسته در فضای بین‌المللی تبدیل شده است و با گذر زمان احتمالا نقش بزرگتری در عرصه فضایی جهان ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است
  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد
  • آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها