Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - توافقنامه مشترک همکاري در زمينه ساخت واگن هاي متروي شهري و حومه با حضور وزير صنعت ، معدن با شرکت آلستوم فرانسه امضا شد. به گزارش خبرگزاري تسنيم، روز گذشته در سازمان توسعه و نوسازي صنايع (ايدرو)، توافقنامه اي سه جانبه ميان ايدرو ، شرکت آلستوم فرانسه و ايريکو( شرکت توسعه صنايع ريلي ايرانيان ) به منظور ورود تکنولوژي و دانش اين صنعت و همچنين ايجاد فاينانس ميلياردي فرانسوي ها در ايران به امضاء رسيد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در مراسم امضاي اين توافقنامه، نماينده شرکت آلستوم فرانسه بعنوان صاحب 60 درصد از پروژه اجرايي ساخت و توليد واگن هاي مترو شهري و حومه ، منصور معظمي معاون وزير صنعت معدن و تجارت و مديرعامل سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران و غلامرضا حسن نژاد مدير عامل ايريکو بعنوان بزرگترين واگن ساز داخلي و مجري ايراني اين توافقنامه نسبت به اجرا و عملياتي شدن مفاد اين قرارداد و به سرانجام رسيدن بندهاي مذکور قرارداد تا پايان برنامه ششم توسعه ابراز اميدواري کردند.
وزير صنعت، معدن و تجارت در مراسم امضاي اين توافق نامه گفت: با وجود رکود سال هاي اخير صنايع کشور، اما با تدبير دولت يازدهم و سياست هاي صنعتي کشور در برنامه ششم توسعه، توسعه صنايع ريلي جزو اولويت هاي دولت قرار گرفته است.
محمدرضا نعمت زاده افزود: سهم حمل و نقل ريلي با وجود تاکيدات بسيار از ابتداي انقلاب همواره ناچيز بوده و با توجه به نياز صنعتي و معدني کشور نيازمند توسعه صنايع ريلي هستيم.
وي ادامه داد: اين مهم بويژه با آغاز پروژه هاي مترو در هفت کلانشهر کشور حائز اهميت است که يکي از نيازمندي هاي اوليه آنها واگن است.
نعمت زاده خاطرنشان کرد: با توجه به اعتماد شوراي اقتصاد به ايدرو، مديريت پروژه ساخت 2 هزار واگن مترو به اين سازمان واگذار شده و با افزايش توانمندسازي داخلي از طريق مشارکت هاي بين المللي به دنبال اجراي اين پروژه هستيم.
وي همچنين از ورود تيمي از شرکت زيمنس در اواخر هفته جاري براي سرمايه گذاري و انتقال فناوري در اين زمينه به کشور خبر داد و تصريح کرد: تاکيد اصلي ما استفاده حداکثري از توانمندي کشور است که با توجه به جمعيت بالاي تحصيلکردگان دانشگاهي امکانپذير است.
منصور معظمي رئيس هيات عامل ايدرو هم در اين مراسم با اشاره به مصوبه شوراي اقتصاد براي ساخت دو هزار دستگاه واگن مترو و انتخاب ايدرو به عنوان مجري طرح گفت : با امضاي اين قرارداد همکاري سه جانبه مشکل واگن هاي متروي شهري و حومه حل شود.
معاون وزير صنعت ، معدن و تجارت افزود: بين هشت تا 10 هزار واگن در کشور مورد نياز است، اما يکي از مشکلات فعلي نبود توان ساخت داخلي با استفاده از منابع مالي و دستيابي به آخرين فناوري هاي روز است.
وي تصريح کرد: پس از برجام شرکت هاي مختلف خارجي براي حضور در اين بخش اعلام آمادگي کردند و همين موضوع فرصت مناسبي براي کشور است تا به ارتقاي توان توليد داخلي خود بپردازد.
معظمي همچنين از انعقاد قرارداد ديگري با حمايت وزارت صنعت در بخش واگن هاي مورد نياز راه آهن جمهوري اسلامي ايران خبر داد و تصريح کرد : به اين ترتيب مي توانيم اميدوار بود حداکثر تا پايان برنامه ششم توسعه مشکل تامين واگن در کشور حل شود .
دي دير فلگر قائم مقام شرکت آلستوم در اين مراسم نيز گفت : آلستوم به عنوان يکي از بزرگترين شرکتهاي معتبر در زمينه حمل و نقل ريلي بسيار خرسند است که توانست پس از 4 ماه مذاکرات فشرده به موفقيت دست پيدا کند و آينده بسيار روشني را در اين صنعت براي آلستوم و ايران پيش بيني مي کنند.
غلامرضا حسن نژاد رئيس هيات مديره شرکت ايريکو نيز در اين مراسم تصريح کرد: ايريکو به عنوان بزرگترين واگن ساز داخلي اميدوار است با همکاري شرکت آلستوم فرانسه به توليد سالانه 1000 واگن در سال برساند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۹۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم

وزیر نفت گفت: وزارت نفت تاکنون هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده است.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی ظهر امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در حاشیه بازدید از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال در این دوره از نمایشگاه هم‌زمان با رونمایی از توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، از دستاوردهای بزرگ دولت سیزدهم در دو سال و نیم اخیر نیز پرده‌برداری می‌شود، اظهار کرد: همکاران من در وزارت نفت امسال از همه سالن‌های این نمایشگاه بازدید و نیازهای خدماتی و تجهیزاتی صنعت نفت را به سمع و نظر شرکت‌های داخلی توانمند خواهند رساند.

وی تصریح کرد: وزارت نفت اکنون در مقابل خود ۱۳۰ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام (۳۰۰ پروژه) و جدید (۱۰۰ پروژه) دارد، ازاین‌رو این اطمینان را به شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌دهیم، همان‌طور که تاکنون از ظرفیت آن‌ها بهره برده‌ایم، از این پس نیز به این روال ادامه دهیم.

وزیر نفت ادامه داد: وزارت نفت با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، برنامه‌های افزایش تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی را در دستور کار خود داشته است و هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده‌ است.

اوجی با بیان اینکه وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ در موضوع ساخت کالا برای بار اول در میان دستگاه‌های اجرایی کشور مقام نخست را کسب کرد، گفت: پارسال از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت که در داخل تولید می‌شد، جلوگیری کردیم.‌

وی خطاب به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی صنعت نفت اظهار کرد: هیچ محدودیتی برای شما در این صنعت وجود ندارد؛ الحمدالله اواخر سال ۱۴۰۲ وزارت نفت ۲۰ میلیارد دلار در طرح ملی فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی، ۱۳ میلیارد دلار در توسعه میدان‌های نفتی و ۶ میلیارد دلار با شرکت‌های پتروشیمی برای توسعه ۱۶ مخزن گازی با اتکا به توان داخلی قرارداد امضا کرد.

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟